2008. október 25., szombat

III. Oracle Blogger Dinner

Eljött az idő, hogy megtartsuk szokásos találkozónkat, melyre jövő hétfőn délután 17:00-kor kerül sor. Lajos elküldte a meghívókat, ahogy elnéztem a címlistát, szép számmal leszünk jelen. A helyszín még nem biztos, de gondolom a szokásos helyen, a Déli Point irodaház 5. emeletén lesz. Az immár szokásos pizza mellé egy kis fejtágítást is fogunk kapni, melyet Tánczos Zoltán végez majd előadás formájában. A téma pedig SQL Server migráció Oracle adatbázis-kezelőre. Egy konzultáció alkalmával már volt szerencsém valamennyit megtudni, hogy mit is fogunk hallani. Szerintem érdekes lesz mindenki számára, aki eljön.

5 megjegyzés:

Zoltan Tanczos írta...

Hát, megpróbálok majd valami érdekes előadást összerakni :)
A vázlat már nagyjából megvan. Ha minden jól megy, akkor a slide-okat holnap délután felrakom a blogomra is.

Éberhardt Péter írta...

Szerintem érdekes lesz mindenki számára a téma, mert szinte kizárt, hogy ha valaki ezen a téren mozog, akkor ne kelljen hasonló feladatot megoldani. Remélem tanulunk belőle.

Sárecz Lajos írta...

Sziasztok!

A helyszín végül tényleg marad a szokásos, a pizza helyett viszont ezúttal érdekesebb étellel szolgálok számotokra, valamint lesz sör is.

Lajos

Zoltan Tanczos írta...

\o/ \o/ \o/

mondjuk, ha előadok, akkor hogy fogok sörözni? :/

Éberhardt Péter írta...

Előre látom, hogy Zoli nem fogja tudni megtartani az előadását végig, mert idejekorán előkerül egy pakli kártya, meg néhány zseton is a sör mellé... :)