2009. január 18., vasárnap

HOUG előadás

Nagy örömömre szolgál, hogy az idei HOUG-on (nagy valószínűséggel) előadóként fogok részt venni. Az előadás a TDK-ra készített IPTV rendszerhez készített kiszolgáló rendszer prototípusát, a tervezés nehézségeit és a megvalósítást mutatja be. Az előadást természetesen nem egyedül fogom tartani, mivel a megoldás, amivel pályáztunk több embert is érint a tanszékről, a társam Kardkovács Zsolt lesz.
A félév eleji megbeszélésekkor Sárecz Lajos leszögezte, hogy az idei HOUG részvétel feltétele lesz egy TDK dolgozat megírása, azt azonban remélni sem mertem volna, hogy ilyen szorosan fog kapcsolódni a HOUG-hoz. Számomra ez mindenképp nagy lehetőség, hogy gyakoroljam és fejlesszem előadási képességeimet nagyközönség előtt (reméljük sokan kíváncsian lesznek ránk), ráadásul a gyenge TDK szóbeli szereplésemet is javíthatom.
Ezek az információk még nem hivatalosak, mert csak a pályázatot adta le Zsolt, a program még nem készült el az idei HOUG-ra. Ha majd ott szerepel a nevünk és témánk a programban, akkor válik véglegessé.
Addig is érdemes néha ránézni a HOUG hivatalos honlapjára, hátha felkerült már a program.

Nincsenek megjegyzések: